24 Ιαν, 2018

Καυτερή πιπεριά μειώνει τον κίνδυνο του θανάτου

Η συχνή κατανάλωση καυτερών και πικάντικων φαγητών, με καυτερές πιπεριές, κάρυ και άλλα μπαχαρικά, μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου και να ευνοήσει τη μακροζωία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανο-κινεζική επιστημονική έρευνα. Πάντως, τα ευρήματα της μελέτης χρειάζονται μελλοντική επιβεβαίωση.

Πως να περιορίσετε τη ζάχαρη;

Η Παγκόσμια Ημέρα για το Διαβήτη, που γιορτάζεται εορτάζεται σήμερα, μας υπενθυμίζει ότι είναι σημαντικό  να μειώσουμε τη πρόσληψη ζάχαρης στη ζωή μας.

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι καταναλώνουν κρέας;

Μετά από μια μελέτη σχετικά με το κρέας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε πρόσφατα ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος και επεξεργασμένων κρεάτων είναι καρκινογόνο. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Κρύο και χιόνια στα ορεινά

    Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3-4...

  • Ζουράρις: «Ό,τι είναι σάτιρα δεν καταδικάζεται»

    «Ο,τι είναι σάτιρα, δεν καταδικάζεται» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Ζουράρις μετά το σάλο που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του και την επιστολή παραίτησής του στον...

  • Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο ψαράδες

    Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων, οι οποίοι αγνοούνται, από χθες το μεσημέρι, στη λίμνη της Μικρής Βόλβης.

  • «Όχι» σε όνομα με τον όρο «Μακεδονία» λέει το 68%

    «Όχι» στην ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ λέει το 68% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται στην...

  • Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

    Με απεργίες, στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ στη...

ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3