23 Απρ, 2018

Η συνταγή της ημέρας είναι μπρουσκέτες με καπνιστό ζαμπόν και κατίκι. Μία επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας ξετρελάνει. Απολαύστε!

Υλικά              

  • 4 φέτες ψωμί
  • 4 φέτες ζαμπόν fuego
  • Κατίκι
  • 1 ντομάτα
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 2 κ.σ. λάδι
  • Ρίγανη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180C.
  2. Σε μπολ ανακατεύουμε το λάδι, το πιπέρι, το αλάτι και τη ρίγανη.
  3. Τρίβουμε το σκόρδο πάνω στις φέτες ψωμιού και μετά με πινέλο αλείφουμε από πάνω με το μίγμα λαδιού.
  4. Βάζουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και τοποθετούμε σε αυτό τις φέτες ψωμί και τις φέτες ζαμπόν. Ψήνουμε στο φούρνο για 7 λεπτά.
  5. Αφαιρούμε και συναρμολογούμε τις μπρουσκέτες. Αλείφουμε σε κάθε φέτα ψωμί 2 κ.γ. κατίκι και βάζουμε από πάνω το ζαμπόν. Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες, αλατίζουμε και βάζουμε 1 ροδέλα σε κάθε φέτα.

Καλή όρεξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3