21 Νοε, 2018

Η συνταγή της ημέρας είναι σοκολατάκια με κορν φλέιξ, ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Είναι τα πιο εύκολα σοκολατάκια που έχετε φτιάξει ποτέ σας! Εγγυημένη επιτυχία!

Υλικά

  • 500γρ κουβερτούρα
  • 2 ½ φλ. κορν φλέιξ
  • 1 ½ φλ ανάμεικτους ξηρούς καρπούς με αποξηραμένα φρούτα
  • 1 κ.γ. ηλιέλαιο

Εκτέλεση

  1. Αλέθουμε στο blenderτα κορν φλειξ και τους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς με τα αποξηραμένα φρούτα μέχρι να γίνουν κομματάκια. Δεν τα θέλουμε κονιορτοποιημένα!
  2. Σπάμε τις κουβερτούρες σε ένα μπολ, ρίχνουμε το ηλιέλαιο και βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία.
  3. Ρίχνουμε το αλεσμένο μίγμα στο μπολ με τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετούμε πάνω κουταλιές κουταλιές το μίγμα μας. (Εάν θέλουμε μεγάλα σοκολατάκια χρησιμοποιούμε κουτάλι σούπα ενώ εάν θέλουμε μικρά κουταλάκι του γλυκού.)
  4. Αφήνουμε να κρυώσουν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και συντηρούμε στο ψυγείο.

Tip: Εάν δεν θέλουμε να βάλουμε ξηρούς καρπούς βάζουμε 3 φλ. κορν φλέιξ και 1 φλ. αποξηραμένα φρούτα. Η διαδικασία παραμένει η ίδια.

Καλή όρεξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3