17 Ιαν, 2018

  Η προετοιμασία είναι πολύ απλή... βράζουμε κανονικά το ρύζι μας. Το μυστικό βρίσκεται στη σάλτσα. Μια διαφορετική σάλτσα... τόσο τόσο νόστιμη!

 Σ' ένα κατσαρολάκι βάζουμε λάδι για να τυγανίσουμε τα καλαμαράκια. Όταν τυγανιστούν καλά, προσθέτουμε λίγο πελτέ σάλτσα ανακατεύοντας. Στη συνέχεια βάζουμε λίγο νεράκι...τα μπαχαρικά μας, ρίγανη, πιπέρι και κουρκουμα!

Σε μισή ωρίτσα είναι έτοιμο το πιάτο μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Κρύο και χιόνια στα ορεινά

    Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Πιθανότητα βροχών το βράδυ. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Βαθμιαία θα γίνουν νότιοι, νοτιοδυτικοί 3-4...

  • Ζουράρις: «Ό,τι είναι σάτιρα δεν καταδικάζεται»

    «Ο,τι είναι σάτιρα, δεν καταδικάζεται» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Κώστας Ζουράρις μετά το σάλο που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τις δηλώσεις του και την επιστολή παραίτησής του στον...

  • Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δύο ψαράδες

    Για δεύτερη μέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ψαράδων, οι οποίοι αγνοούνται, από χθες το μεσημέρι, στη λίμνη της Μικρής Βόλβης.

  • «Όχι» σε όνομα με τον όρο «Μακεδονία» λέει το 68%

    «Όχι» στην ύπαρξη του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία της ΠΓΔΜ λέει το 68% των πολιτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc, που δημοσιεύεται στην...

  • Σε απεργιακό κλοιό η χώρα

    Με απεργίες, στάσεις εργασίας και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κορυφώνονται σήμερα οι κινητοποιήσεις ενάντια στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται το βράδυ στη...

ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3