16 Δεκ, 2017

  Η προετοιμασία είναι πολύ απλή... βράζουμε κανονικά το ρύζι μας. Το μυστικό βρίσκεται στη σάλτσα. Μια διαφορετική σάλτσα... τόσο τόσο νόστιμη!

 Σ' ένα κατσαρολάκι βάζουμε λάδι για να τυγανίσουμε τα καλαμαράκια. Όταν τυγανιστούν καλά, προσθέτουμε λίγο πελτέ σάλτσα ανακατεύοντας. Στη συνέχεια βάζουμε λίγο νεράκι...τα μπαχαρικά μας, ρίγανη, πιπέρι και κουρκουμα!

Σε μισή ωρίτσα είναι έτοιμο το πιάτο μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΝ ΣΚΕΨΗ

  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3